Skip to main content

Rețetă: Snow Balls (part 2)        Am promis că o să postez această rețete, dar cu o mică schimbare și îmi cer scuze că a durat așa de mult.


Ingredinte:
- 5 linguri fulgi de ovăz
- 6-7 linguri de fulgi de nucă de cocos
- apă cât să lege compoziția
- 2 linguri de miere
- 2 linguri de semințe de floarea soarelui crude
- coajă de lămâie

Mod de preparare:
 Se amestecă toate ingredientele într-un bol până se obține o compoziție maleabilă, dar totuși un pic sfărâmicioasă(din cauza fulgilor de nucă de cocos, compoziția nu o să fie complet omogenizată, cleioasă, nu o să fie ca un aluat, dar asta nu e o problemă, întrucât puteți forma bile).
Se formează biluțe în mâini și se tăvălesc prin nucă de cocos.

După cum vedeți, spre deosebire de cealaltă rețete, acum am adăugat semințe și coajă de lămâine. Ce am obținut? Prăjiturile sunt la fel de gustoase, la fel de simple, însă au efectul acela krantz și sunt foarte fresh, răcoroase datorită cojii de lămâie.
 Dacă aveți, puteti adăuga și semințe dintr-o păstaie de vanilie. Sunt și mai aromate.
Le-am servit cu un pumn de coarne(Da, ați citit bine și puteți vedea cum arată mai jos, în fotografii). Coarnele sunt acrișoare, însă la final gustul lor vi se va părea dulceag nu acrișor(Deși prima dată când am mâncat și nu știam la ce să mă aștept mi s-au sterpezit dinții)

Comments

 1. Te invit să le încerci și să îmi spui cum ți se par! :)

  ReplyDelete
 2. Imi lasa gura apa! Daca as putea, cred ca toata viata as manca numai chestii de genul acesta. N-as mai avea nevoie de mancare. :))
  N-am mai macat de mult coarne si arata asa de bine. <3

  ReplyDelete
 3. Tocmai mi-ai facut pofta de ceva dulce :)) Multumesc pentru reteta :*

  ReplyDelete

Post a Comment