Skip to main content

Concurs Canah

Am promis ca o sa revin cu un nou concurs si imi pare rau ca a durat asa mult, dar sunt racita si nu prea mi-a stat capul la blog. De fapt, nu prea mi-a stat capul la nimic, am fost intr-o ceata totala.
Ca sa nu mai lungesc totul, acestea sunt produsele oferite de Canah Green Living, produse pe care le consum de ceva timp si le ador, deoarece au foarte multe intrebuintari. Le folosesc si la mancare, dar si la dulciuri.

 Produsele: Seminte decorticade de canepa, Ulei de canepa si Batoane cu seminte de canepa.

Toate conditiile sunt obligatorii si le voi verifica. Cei care nu le indeplinesc vor fi descalificati.
Voi livra coletul prin posta, sau il voi inmana personal daca cel care castiga este din Craiova.
Succes!

Multumim Canah pentru produse.


a Rafflecopter giveaway

 


Comments

  1. Buna. Frumoas concurs :) O zi frumoasa!

    ReplyDelete
  2. I heard "food", so... here I am...

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Usturoiul este alimentul meu preferat.

    ReplyDelete
  5. Grapefruit-ul este unul din alimentele mele preferate :)

    ReplyDelete
  6. HELO LUME!! puteti participa la concurs!! raspanditi si voi vestea mai departe

    ReplyDelete
  7. acum am observat si ultimul pas: alimentul meu este mierea

    ReplyDelete
  8. avocado si ghimbirul.. nu ma pot hotara care imi place cel mai mult

    ReplyDelete
  9. Usturoiul imi place mult!

    ReplyDelete
  10. Imi plac aceste concursuri! Felicitari pentru idee! Succes tuturor!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alimentul meu preferaaat, hmmm este o intrebare destul de dificila.Am mai multe preferate. As putea spune pepenele pentru ca vine vara si voi incepe sa mananc :))

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Recenzie: Prințesa Mecanică de Cassandra Clare

DESCRIERE:

Dacă singura modalitate de a salva lumea ar fi să distrugi ceea ce iubeşti cel mai mult, ai face-o?
Ceasul ticăie.
Toată lumea trebuie să aleagă.
Tessa Gray ar trebui să fie fericită – nu aşa se simt toate miresele? Şi totuşi, în timp ce pregătirile sunt în toi pentru nunta ei cu Jem Carstairs, o pânză de păianjen întunecată începe să se ţeasă în jurul vânătorilor de umbre de la Institutul din Londra. Un nou demon îşi face apariţia, unul legat prin sânge şi taină de Magistru, bărbatul care plănuieşte să-şi folosească armata de automate nemiloase, Dispozitivele Infernale, pentru a-i distruge pe vânătorii de umbre. Nu mai are nevoie decât de un singur lucru pentru a-şi pune în aplicare planul diabolic. Primejdiile şi trădările, secretele şi magia, şi firele încâlcite ale iubirilor şi ale pierderilor se împletesc pe măsură ce vânătorii de umbre ajung la un pas de distrugere în acest final cutremurător şi surprinzător al trilogiei DISPOZITIVE INFERNALE.


RECENZIE:

     Am…

Rețetă: Negresă vegană cu nuci și cafea. Vegan, Nutty, Coffee Brownie

RO:

Cea mai simplă rețetă furată de la mama. Am încercat-o de multe ori și am fost extrem de mulțumită.
Aveți nevoie de ingrediente, o cană pe care s-o folosiți la măsurarea acestora și un bol în care să amestecați totul. Contează să folosiți aceeași cană pentru a măsura, restul este istorie :)


 Ingrediente:
- 1 cană făină integrală de orez - 1 cană făină de ovăz - 2 căni de nuci - 1 cană gem de prune (eu am folosit aprox 400 de grame) - 1/2 cană ulei de măsline - 2 lg-ițe praf de copt - un praf de sare - 2 lg îndulcitor (opțional) - 1 cană apă minerală - 2 lg pudră de cacao - 1 lg esență de rom - arahide coapte pentru decor - topping de cafea (1 lg cafea instant, 1 lg sirop de curmale sau alt îndulcitor, un strop de apă)





Mod de preparare:
1. Amestecați într-un bol toate ingredientele. 2.Ungeți tava cu puțin ulei, așezați hârtia de copt și turnați compoziția în aceasta. 3. Lăsați negresa aproximativ 40 de minute în cuptorul preîncălzit ( Faceți testul cu scobitoarea, dar nu uitați…

Rețetă: Budincă de ciocolată vegană. Vegan Chocolate Pudding

 RO:

     Nu știu cum am ajuns la concluzia că din mei pot să fac o budincă de ciocolată delicioasă, dar asta nici nu mai contează, având în vedere că rezultatul a fost pe placul meu.      De obicei, folosesc meiul la sarmale de post (folosesc mei în loc de orez și adaug multe legume) sau îl consum cu diverse nuci și fructe uscate, însă de data aceasta am încercat ceva nou pentru mine.      Este extrem de gustoasă, cu o aromă puternică de ciocolată și nu are zahăr procesat sau gluten.
Ingrediente: 150 mei crud 300 ml apă  3 linguri ulei de cocos topit 2 linguri pudră de cacao indulcitor natural (eu am folosit sirop de curmale)
esență de rom (opțional) un praf de sare
Mod de preparare: 1. Meiul se spala foarte bine si se pune la hidratat peste noapte ( sau cel puțin 7 ore). 2. Acesta se spală din nou, apoi se pune la fiert la foc mediu în apă pentru aproximativ 20 de minute sau până ce lichidul este absorbit. Amestecați constant. Cand este gata îl lăsați la răcit. 3. Puneți meiul in …